Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Concert únic amb Spook Handy, hereu musical de Pete Seeger, aquest diumenge

Vilanova i la Geltrú | Escola de Música - Sala Petita | 06-10-2024 18:00 h.

Concert únic amb Spook Handy, hereu musical de Pete Seeger, aquest diumenge

Aquest diumenge, el nostre poble tindrà l’oportunitat única de gaudir de l’actuació del cantant nord-americà Spook Handy, un artista que ha compartit escenari amb una llegenda de la música folk: Pete Seeger. Per als més joves que potser no el coneixen, Pete Seeger va ser un referent clau en la música i l’activisme social als Estats Units, conegut per cançons com Where Have All the Flowers Gone? o If I Had a Hammer o Guantanamera o Whe Shall Overcome.... Seeger va utilitzar la seva música per promoure drets civils, pau i justícia social, i va inspirar diverses generacions d’artistes compromesos. Spook Handy, qui va acompanyar Seeger en diversos concerts durant els seus últims anys, segueix la seva petjada, portant amb ell un missatge d’esperança i canvi.

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!