Agenda del Penedès

Exposicions

Mestres del Fantàstic

Sitges | 03-10-2024 10:15 h. fins 13-10-2024

Mestres del Fantàstic

Aquesta exposició celebra el llegat d’artistes icònics com Sanjulián, Juan Giménez, Frank Frazetta, Maren, Segrelles, Luis Royo, Rómulo Royo, Ciruelo, Martín Saurí, Oscar Calibos, Martín Canale, Carlos Grangel i Jordi Grangel, els quals han captivat col·leccionistes i públic general amb les seves espectaculars creacions, presents en llibres, portades de discos, cartells de cinema i elements visuals d'emblemàtiques pel·lícules. Aquests artistes han deixat una empremta profunda en l'estètica contemporània, influenciant de manera destacada el cinema fantàstic i la il·lustració.

Aquesta mostra exclusiva arriba de la mà de Corner4art, reconegut Art Dealer amb seu a Sitges, que porta 25 anys representant artistes de primer nivell internacional. L’exposició està patrocinada per Heritage Auctions, la casa de subhastes més prestigiosa en el món del comic art. Aquesta iniciativa referma el compromís de totes dues entitats amb la promoció de l’art fantàstic, consolidant-se com a referents en el col·leccionisme i la representació artística.

No et perdis aquesta oportunitat única de submergir-te en l’univers dels mestres de l’art fantàstic, dins de la programació del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges!

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!