Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Al Vendrell, les gralles

El Vendrell | 10-10-2024 20:00 h.

Al Vendrell, les gralles

En aquesta ocasió tindrem el plaer de sentir els Grallers del Pla de Bages, un grup de tres gralles i tambal que des de la Catalunya Central ens porta un repertori tradicional i de peces de nova creació. Al llarg de la seva trajectòria, iniciada el 2016, s’ha especialitzat en acompanyar seguicis festius, fer concerts vermuts i amenitzar tot tipus d’actes culturals.

El concert d’enguany concert inclourà l’estrena de la composició Pasdoble de les monges. És una obra per a tres gralles i timbal, que l’Orgue del Vendrell ha encarregat al músic Manu Sabaté i Benach per ser estrenada avui, el 10 d’octubre de 2024 en el quart concert Al Vendrell, les gralles.

Els Grallers del Pla de Bages està format per: Roger Andorrà, Alba Logan i Roger Cucurella a les gralles, i Mickey de los Reyes al tambal.

L’entrada és gratuïta, però cal fer la reserva prèvia a través de la següent pàgina: https://temporada.koobin.cat/index.php?action=PU_evento&Ev_id=368

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!