Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Per què Catalunya no és una potència mundial?

Vilafranca del Penedès | 15-10-2024 19:00 h.

Per què Catalunya no és una potència mundial?

El proper dimarts 15 d’octubre, el nou cicle de conferències “Ho Parlem a l’Ateneu” de la Federació d’Ateneus de Catalunya, farà parada al Casal de Vilafranca per obrir la qüestió sobre “Per què Catalunya no és una potència mundial?”, a càrrec del conegut periodista, productor de televisió i director de la revista El món d’ahir, Toni Soler. En aquesta xerrada, amb més humor que rigor, Toni Soler explicarà quins són els entrebancs que hem hagut de sofrir al llarg de la nostra llarga història com a país, i com, malgrat tot, continuem existint i fent-nos notar... tot i no ser una gran potència.

La Federació d’Ateneus de Catalunya inicia aquest nou projecte de conferències amb l’objectiu de revifar l’esperit històric dels ateneus com a focus de debat, tertúlia i coneixement. Sota el títol “Ho Parlem a l’Ateneu”, diferents d’experts i cares conegudes s’oferiran per parlar de temes d’actualitat com el canvi climàtic, la globalització, els avenços tecnològics, qüestions històriques, culturals, científiques... a les entitats federades. Les conferències tindran una durada aproximada de 60 minuts i culminaran amb una conversa oberta amb el públic assistent.

La conferència amb Toni soler tindrà lloc a la Sala Zazie Casal a les 19h de la tarda, amb un preu de 5€ pel públic general ,i accés gratuït pels socis/es del Casal de Vilafranca.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!