Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Niebla, una historia de fantasmas

Vilanova i la Geltrú | 12-10-2024 21:00 h. fins 13-10-2024

Niebla, una historia de fantasmas

Coneguda per les seves propostes innovadores, Les Maniquís ha desafiat els límits del teatre amb produccions anteriors com Urna 321 i ¡Oh, Itimad, Itimad!, ambdues de ciència-ficció distòpica, on van explorar futurs alternatius plens de tensió i reflexió social. A més, van destacar amb Marisex, un monòleg cruel, una obra de gran contingut eròtic que va desvetllar les complexitats del desig i les relacions humanes, abordant temes incòmodes de manera directa i arriscada.

En aquesta ocasió, la companyia presenta "Niebla, una historia de fantasmas" al Teatre del Foment Vilanoví, amb la participació de les actrius vilanovines Núria Granell i Núria Valls, i l'actor Toni Regueiro de Vilafranca del Penedès. L'obra promet una atmosfera envolvent i misteriosa que no deixarà indiferents els espectadors.

Les funcions es realitzaran els dies:
12 d'octubre a les 21:00 h.
13 d'octubre a les 19:00 h.

El preu de l'entrada serà de 15 euros.

Aquest retorn de Les Maniquís és una gran oportunitat per al públic de retrobar-se amb el seu peculiar estil narratiu, que barreja el drama humà amb un fort component visual i emocional.
No et perdis l'oportunitat de ser part d'aquest retrobament teatral!
Per a més informació i reserves, visita les nostres xarxes socials o contacta amb el Teatre del Foment Vilanoví.

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!