La Pobla de Claramunt

Embolicar Regals . Getty Images / AMIC
Especial Nadal

Embolicar Regals de Manera Original aquest Nadal

L'època de Nadal és un moment màgic ple de generositat i alegria, i embolicar regals és una part imprescindible d'aquesta celebració. De vegades, la presentació d'un regal pot ser tan emocionant com el regal mateix. Embolicar regals de manera original no només fa que la presentació sigui única, sinó que també pot mostrar l'afecte i la consideració que has posat en triar i presentar el regal.

  • Eva Remolina / AMIC |
  • 05-01-2024
Natto japonès. Getty Images / AMIC
Consell

El Natto japonès: Un superaliment que desafia les malalties cardiovasculars

El Natto és un aliment fermentat originari del Japó, concretament fet a base de soja. La fermentació es produeix amb l'ajuda d'un bacteri anomenat Bacillus subtilis natto, que converteix les proteïnes de la soja en aminoàcids i altres compostos beneficiosos durant el procés.

  • Eva Remolina / AMIC |
  • 05-01-2024
Curs 2023/24

L’ensenyament inclusiu topa amb la diversitat a les aules

Famílies i centres del Garraf reclamen més recursos per avançar en l’educació inclusiva, sota l’amenaça d’impartir una mala educació. El Departament d’Educació, que estrena Serveis Territorials al Penedès, reconeix les mancances, però reivindica un progrés en inclusió

  • Jordi Lleó |
  • 04-01-2024
Festa Major 2024

La regulació del foc en festes tradicionals: una normativa amb carències?

És urgent conciliar el foc i la seguretat per evitar posar punt final a la cultura popular. L'ús del foc en les festes populars i tradicionals a Catalunya és tant fascinant com perillós. De fet, aquest ha experimentat una evident evolució al llarg dels anys: després de la reinstauració dels ajuntaments democràtics es va anar recuperant el foc festiu pirotècnic, sobretot en festes majors, seguint el model de municipis que l'havien mantingut com l'Arboç, Sitges, Sant Quintí de Mediona o Vilanova i la Geltrú.

  • Judit Jansà |
  • 28-12-2023

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local