Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Barcelona Art Orchestra presenta 'Osmosi'

Vilafranca del Penedès | 14-04-2024 19:00 h.

Barcelona Art Orchestra presenta 'Osmosi'

L’orquestra i el dibuixant JOMA proposen la creació d’un poema visual en vuit moviments i un epíleg amb la tècnica del dibuix en transformació i la composició d’una obra per a big band a partir de les imatges proposades per a ser interpretada en directe simultàniament a la projecció dels vuit clips resultants.

Un motiu musical breu a la manera de leitmotiv serà desenvolupat per diversos solistes de la big band en duos d’improvisació solista-dibuixant. En aquests set moments d’enllaç entre els vuit temes projectats, el dibuix es farà en directe, sobre tela, a l’escenari, amb diàleg amb el solista improvisador corresponent. Tant la música com els enunciats i les imatges són de nova creació, amb el rerefons clar de l’ampli pensament d’Elias Canetti, que n’ha estat font d’inspiració, i amb la mirada posada en la realitat diversa de la ciutat de Barcelona, dels seus habitants, amb la certesa que aquestes reflexions, la imatge poètica en conjunció amb la música, ajuden a admetre la complexitat i subtilitat del nostre entorn. I a gaudir-ne.

Servei gratuït de bus

L’Ajuntament de Vilafranca ha habilitat un servei excepcional gratuït de bus d’anada i tornada pel concert de la Barcelona Art Orchestra. Aquest servei és una novetat que vol facilitar l’accés del públic a l’Auditori Rosa M. Juncosa, amb un vehicle que farà un recorregut per diversos barris de Vilafranca. El bus farà un sol viatge d’anada i iniciarà el servei tres quarts d’hora abans que comenci l’espectacle a la parada situada al carrer de Baltà de Cela cruïlla amb el carrer de Sant Sadurní. Un cop finalitzada la sessió, hi haurà un viatge de tornada.

Horaris aproximats de recollida:

18.15h - Baltà de Cela - Sant Sadurní
18.20h - Av. Barcelona - Pont del Carril
18.25h - Rbla. Girada - Rbla. Generalitat
18.30h - Cal Bolet - CAP Centre
18.35h - Francesc Macià - Mercat St. Salvador
18.40h – Auditori Maria Rosa Juncosa

Durada: 75 minuts.

Més informació i venda d'entrades
* Durant aquesta setmana, la Biblioteca Torras i Bages, l’Auditori Maria Rosa Juncosa, l’Escorxador i l’Escola Municipal de Música acolliran quatre obres de l’il·lustrador JOMA. Com a acció promocional, les persones que visitin algun dels espais, comptaran amb un codi promocional del 50%. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!