Agenda del Penedès

Excursions, sortides

Safari gastronòmic per les vinyes de Muntanyes d’Ordal

Subirats | 08-09-2024 12:00 h.

Safari gastronòmic per les vinyes de Muntanyes d’Ordal

Durant la ruta es visitaran vinyes emblemàtiques del celler com ara el Fanio, les tres parcel·les del 3 Macabeus o també el gran amfiteatre natural de El Corral Cremat. Durant el recorregut, el personal d’Albet i Noya farà un tast guiat de diferents vins maridats amb tapes preparades per l’ocasió. L’activitat està reservada a un màxim de 24 persones i té un cost de 100€, que inclou la ruta en mehari, el tast de 4 vins maridats i un vermut al winebar del celler un cop finalitzada la ruta.

El Safari Gastronòmic convida a l’enoturista a endinsar-se per les vinyes d’una manera divertida i en una de les millors èpoques de l’any: la verema. L’activitat, de fet, està inclosa dins la Festa de la verema, que organitza el Consorci de Promoció Turística del Penedès i que omple d’activitats la comarca durant les primeres setmanes de setembre.

És per això que, després de la ruta, el winebar del celler estarà obert al públic amb un concert vermut amb música en directe. L’entrada al concert, que s’iniciarà al voltant de les 12h,  és gratuïta.

Albet i Noya, pioner en vinyes i vins del cultiu ecològic, va començar la seva aventura l’any 1978, essent el primer elaborador de vi ecològic de la Península. Actualment, disposa de 80 hectàrees de vinya ecològica ubicades a la subzona de les Muntanyes d’Ordal (Penedès) i exporta la seva filosofia i valors a més de 30 països de tot el món.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!