El Cavatast tanca la 25a edició amb la mirada posada en el futur de la mostra
El format reduït torna a tenir una bona acollida tant per part del públic, com dels expositors
- Redacció |
- 06-10-2021
El format reduït torna a tenir una bona acollida tant per part del públic, com dels expositors
Una trentena d'agricultores, enòlogues, sommeliers i comunicadores es proposen "donar una veu femenina" al producte
S’inaugura la 25a edició de la mostra de caves i gastronomia amb una clara aposta per la proximitat d’elaboradors i visitants
L’activitat, que ha tingut lloc aquest dimecres a Codorníu, ha marcat l'inici del Cavatast 2021 que se celebrarà de l’1 al 3 d’octubre
La mostra de caves i gastronomia, que tindrà lloc els dies 1, 2 i 3 d’octubre, manté la fórmula que es va proposar el 2020 i amplia activitats
Prop de 1.300 persones van assistir a la mostra, que va oferir una gran selecció de caves d’alta gamma, diferents propostes gastronòmiques i actuacions musicals
Budó ha valorat l'esforç per mantenir la fira malgrat la covid-19 i ha recordat que no és l’única pandèmia que el sector del cava i el vi ha hagut de patir per fer-hi front
El regidor de Promoció Turística de Sant Sadurní d'Anoia destaca que el nou format a les caves donarà un valor afegit al Cavatast: 'l'experiència serà molt més personalitzada'
Un Cavatast excepcional, amb un format i plantejament, també excepcionals, restarà al públic (local i forani), els dies 2-3 i 4 d’octubre
Ton Amat: 'estem en una situació molt complicada i davant d'un repte important, però en moments com aquest s'ha de donar visibilitat als sectors econòmics del municipi'
La mostra de caves i gastronomia, que tindrà lloc els dies 2,3 i 4 d’octubre a Sant Sadurní d’Anoia, se celebrarà en un format especial
La fira capta un 30% de públic novell i mostra una tendència a l’alça dels visitants internacionals
“El cava ha de parlar de futur perquè puguem gaudir d’una zona vitivinícola de referència i plena d’oportunitats”, ha dit el regidor de Turisme i Comerç, Ton Amat
Cavatast celebra 23 anys i ho fa amb la mateixa essència amb la qual va començar: mostrant al món l’alta qualitat dels caves catalans i les propostes gastronòmiques de la cuina del territori
Josep Maria Ribas: 'en només tres dies el Cavatast genera un gran impacte a Sant Sadurní i a la comarca, l'any passat va ser de 3,4 milions d'euros'
El Cavatast presentarà les seves novetats en un format obert al públic per oferir en exclusiva els sabors dels caves i la gastronomia dels expositors de la mostra
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local