Es tracta d’un curs que permetrà entendre el llenguatge tècnic del món del vi: enologia i tast, màrqueting, venda i promoció, sumilleria i maridatges, tot des d’una amb visió multidisciplinària
Conduïts per la paisatgista Soazig Darnay i coordinats per la historiadora Montserrat Julià, els debats posen èmfasi en el valor del patrimoni històric i cultural del vi
L’estudi vol involucrar tots els actors de l’enoturisme a Catalunya, a través d’aquest grup, que anirà fent el seguiment, contrast i validació de resultats
Les tertúlies, conduïdes per la paisatgista Soazig Darnay, incorporen la historiadora Montserrat Julià per posar en valor el compromís amb el patrimoni històric i cultural
Les 275 ampolles de vi formen part de la col·lecció d’ampolles de caràcter històric de vi, xampany, begudes espirituoses i de vermuts, representatives dels primers productes envasats derivats del vi a Catalunya
El curs serà de 20 hores en horari de tarda, està obert a un màxim de 30 alumnes i consta de visites a cellers, tastos i formació teòrica amb ponents de gran nivell
L’institut Milà i Fontanals impartirà el CFGS d’Activitats Físiques i Esportives, i l’Escola d’Enoturisme ofereix el CFGS de Guia, Informació i Assistències Turístiques
Miquel A. Torres ha destacat que la Carretera del Vi ja té 13 cellers, 7 municipis i 35km, amb un passaport conjunt i ha assolit 115.000 visitants des de maig 2015
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.