Sis restaurants i sis cellers del Garraf proposen el menú del peix senzill
Des d'un escabetx de sorell a un carpaccio d'emperador; des d'una sopa blanca de besuc a unes textures de molls i uns esmarris de carbassa i sardina
- Redacció |
- 27-10-2021
Des d'un escabetx de sorell a un carpaccio d'emperador; des d'una sopa blanca de besuc a unes textures de molls i uns esmarris de carbassa i sardina
Carme Ruscalleda, en la sessió d’obertura, i Toni Massanés, en la ponència final, han coincidit en els mateixos termes a l’hora de destacar els ingredients del màrqueting gastronòmic
Rememora un cicle en el què, ara fa 40 anys, al Peixerot de Vilanova, es va retrobar el llegat de la gent de mar i els seus ranxos a bord: nou divendres de devoció per la cuina més genuïna
Dinou establiments seran l'avantguarda de la restauració del Garraf i faran d'ambaixadors del districte gastronòmic
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local