La DO Penedès preveu collir la meitat de raïm que l’any passat per culpa de la sequera
Les suaus temperatures de maig i juny han permès una maduració “tranquil·la” del raïm que serà d’"excel·lent" qualitat
- ACN/ Àlex Recolons |
- 19-08-2023
Les suaus temperatures de maig i juny han permès una maduració “tranquil·la” del raïm que serà d’"excel·lent" qualitat
L'objectiu és mantenir l'escassa vegetació dels ceps per la falta d'aigua
El celler obre mercat al nord d’Europa, als Estats Units i al Japó
Loxarel defensa la "importància" de la biodinàmica pel valor que té el contacte de la terra amb els animals a l'hora d’obtenir millors productes
El celler de Vilobí del Penedès fa dotze anys que esporga els ceps amb el ramat de Salvador Queraltó, pastor a Vilafranca del Penedès
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local