Una cinquantena de candidatures opten als Premis ADEPG 2016
En el marc de la Nit de l’Empresa, el proper 29 d’abril, a l’Hotel Melià Sitges, es desvetllarà el veredicte del Jurat dels Premis ADEPG 2016
- Redacció |
- 21-03-2016
En el marc de la Nit de l’Empresa, el proper 29 d’abril, a l’Hotel Melià Sitges, es desvetllarà el veredicte del Jurat dels Premis ADEPG 2016
Es disputa la Final a Quatre de la Lliga Europea femenina
Aquest esdeveniment internacional vol conscienciar de la necessitat de prendre mesures contra l'escalfament global
Decanta emprèn l’edició 2016 amb la incorporació de Sant Llorenç d’Hortons a la ja consolidada proposta de Sant Sadurní
La 8a edició del concurs adreçat a joves de 14 a 18 anys ha estat un èxit de participació, sobretot al Penedès on fins a 10 escoles han aportat un total de 46 alumnes participants
Els hotelers de Sitges preveuen assolir el 85% d'ocupació
El grup atribueix els resultats a l'aposta per les marques clau i pels vins de gamma alta
Les festes són tant canviants com els usos i costums de la població. L'essència d'una tradició és compatible amb les apostes de renovació
Prowein ha acollit l’Illa del Cava, com ja porta fent des de fa quatre anys
La Volta programada per al proper dissabte 26 amb final a Vilanova i la Geltrú recorrerà les carreteres del Garraf i de l'Alt i el Baix Penedès
El sadurninenc i capità del primer equip del Noia Freixenet, Jordi del Amor, ha decidit renovar el seu compromís amb el club de la Capital del Cava
El guanyador va ser Pau Arevalo Viu que es va fer amb un viatge de luxe, valorat en 11.000 euros, i que inclou allotjament en els millors hotels, activitats exclusives iisites a cellers emblemàtics
Tres ferits lleus en un accident amb cinc camions i vuit turismes implicats a l’AP-7 per la calamarsada
Va aprovar per unanimitat de tots els grups una moció de solidaritat amb l’exalcalde de Sant Fe del Penedès
En declaracions a la web del Noia Freixenet, Albesa s’ha mostrat “molt content de seguir vestint un any més aquesta samarreta i seguir involucrat” amb el projecte negre-i-vermell
A l’estudi s’analitzen aspectes com l’època de maduració, la productivitat i l’anàlisi sensorial del most i el vi elaborat, i el vigor
Cent vint assistents van compartir taula el passat divendres en el marc de la Trobada anual de Dones d’empresa que es va celebrar al Restaurant Sol i Vi, a Lavern, Subirats
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local