Exposicions

Després de ser, de Joaquim Sicart

El Vendrell | 03-07-2024 19:00 h.

Després de ser, de Joaquim Sicart

Una mostra retrospectiva de recorregut artístic que posa de manifest la voluntat de lluitar pels drets i les llibertats del col·lectiu a través d’una obra carregada de discurs que es reivindica i fa pensar i replantejar diferents perspectives on tothom hi pugui tenir cabuda.

L’exposició es podrà visitar fins al 26 d’octubre, en horari de dimarts a dissabte d’11h a 14h i de 17h a 20h (festius tancat). Més informació a la pàgina https://museus.elvendrell.net/sala-portal-del-pardo/ i al perfil de la xarxa social Instagram @salaportaldelpardo.

Joaquim Sicart Bertran

Va néixer a Llorenç del Penedès el 1988.

La seva formació estableix un diàleg entre l'interès autodidacte i la formació acadèmica. Els seus projectes es desenvolupen al voltant dels llenguatges artístics i plàstics i els mitjans audiovisuals, eines indispensables que li permeten aprofundir sobre els principals eixos d'interès que el motiven: el compromís pel patrimoni, la memòria històrica, la cultura i el col·lectiu LGTBI+.

En destaquen des de col·leccions temàtiques d'il·lustració i gravat, fins a curtmetratges de ficció i documentals. També ha desenvolupat treballs per a diversos clients, com ara editorials nacionals i internacionals, ajuntaments i associacions. És l’autor de la imatge gràfica de la Festa Major del Vendrell del 2023, de La Passió d’Esparreguera de la temporada 2024 i de l’Any Guimerà del Vendrell el 2024, entre d’altres.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!