Consell Comarcal

El Garraf analitza els problemes de viure a les urbanitzacions de baixa densitat

S’inicien les sessions de treball de l’estudi de les urbanitzacions amb la participació de representants polítics i tècnics dels ajuntaments, així com persones residents

S’inicien les sessions de treball de l’estudi de les urbanitzacions de baixa densitat al Garraf. CC Garraf

S’inicien les sessions de treball de l’estudi de les urbanitzacions de baixa densitat al Garraf. CC Garraf

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Masia d’en Cabanyes va acollir dijous al vespre la primera sessió de treball de l’estudi de les urbanitzacions de baixa densitat de la comarca, un document que serà elaborat per la Diputació de Barcelona, per iniciativa del Consell Comarcal del Garraf.

Lluís Giralt, conseller delegat de medi ambient i agricultura, va comentar durant la presentació de la sessió de treball, que “el que es pretén és estudiar quina és la problemàtica residencial de les urbanitzacions de baixa densitat, que tenen unes particularitats concretes, sobretot en temes que lliguen molt amb l’habitatge”.

El conseller també va explicar que “inicialment es va planificar fer aquest estudi pels municipis de menys de 20.000 habitants, que són els municipis als quals el Consell Comarcal del Garraf dóna serveis, però des del govern comarcal, entenent que les situacions poden ser comunes independentment dels habitants que tingui el municipi, s’ha decidit ampliar-lo als municipis de tota la comarca”.

La trobada va aplegar representants polítics i tècnics dels ajuntaments, així com persones residents a les urbanitzacions, coneixedores de la seva problemàtica. Els participants es van distribuir en diverses taules de treball en les quals es van analitzar alguns dels elements més característics de les urbanitzacions, segons les característiques físiques de l’habitatge, de les persones que hi  viuen i de l’entorn.
Segons l’equip redactor de l’estudi, la finalitat d’aquesta primera sessió era “debatre entre tots, des de les diferents veus i mirades, les problemàtiques de l’habitatge i posteriorment, arribar a unes valoracions dels aspectes positius i negatius de les urbanitzacions”.

Dels temes que van sorgir a la sessió, es farà un primer diagnòstic que es presentarà en la segona sessió de treball, prevista per al dijous 31 de març a la Masia d’en Cabanyes. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local