Crisi del coronavirus

Vilafranca fa un reconeixement a les empreses i comerços que han col·laborat per pal·liar la crisi sanitària

L’alcalde ha agraït profundament el compromís social que han mostrat aquesta setantena d’empreses i establiments comercials de tota mena així com el de les persones que a títol individual van oferir els seus productes i serveis

Vilafranca fa un reconeixement a les empreses i comerços que han col·laborat per pal·liar la crisi sanitària. Ajuntament de Vilafranca

Vilafranca fa un reconeixement a les empreses i comerços que han col·laborat per pal·liar la crisi sanitària. Ajuntament de Vilafranca

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Aquest dimecres  l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el tinent d’alcalde Joan Manel Montfort han fet un reconeixement a les empreses Nikko Center-Concessionari Nissan, de Vilafranca, i al restaurant Casanova, de la Bleda (Sant Martí Sarroca) per la seva contribució per fer front a les necessitats provocades per la crisi sanitària del Coronavirus-COVID-19. Aquestes empreses són només un exemple de la setantena d’empreses i comerços que han col.laborat de forma desinteressada per pal·liar la crisi sanitària per la COVID-19 a Vilafranca del Penedès i comarca. Concretament Nikko Center va fer donació de dues furgonetes que han servit des de l’inici de l’estat d’alarma per al repartiment d’àpats destinats a col·lectius vulnerables en situació de risc, com ara gent gran. Una de les furgonetes encara està essent utilitzada pel Rebost Solidari que ha vist incrementat sensiblement el nombre de persones usuàries arran de la pandèmia. Per la seva banda, el Restaurant Casanova de la Bleda va adquirir 10 màquines de cosir i va mobilitzar 50 persones voluntàries per confeccionar unes 5.000 bates i va elaborar al voltant de 12.000 àpats que es van distribuir gratuïtament a llars de persones vulnerables de Vilafranca i comarca.

Aquestes col·laboracions es van sumar a moltes d’altres com, per exemple, la de les empreses i particulars que van destinar les seves impressores 3D a produir material de protecció sanitari, els grups de cosidores que van fer bates i mascaretes o la d’aquelles empreses i establiments que van lliurar el material de protecció del que disposaven a hospitals i residències.

L’alcalde ha agraït profundament el compromís social que han mostrat aquesta setantena d’empreses i establiments comercials de tota mena així com el de les persones que a títol individual van oferir els seus productes, àpats, serveis, bates, viseres, EPI’s, etc. “Aquesta col·laboració va ser fonamental sobretot a l’inici de la pandèmia al mes de març en què realment hi havia moltes mancances davant una situació d’emergència sanitària per a la qual no estàvem preparats com a societat. L’ajut de tantes empreses, entitats i particulars en aquests moments de dificultat extrema ha evitat que la tragèdia hagi estat molt pitjor”, ha afirmat Pere Regull.

L’Ajuntament farà arribar en els propers dies un diploma així com una carta d’agraïment a aquesta setantena d’empreses i publicarà aquesta setmana un anunci als mitjans de comunicació escrits de la comarca amb el llistat de totes elles. També hi ha la voluntat de fer properament un acte públic de reconeixement per la seva tasca altruista en aquesta etapa tan dura que ha viscut el país.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local