Codorníu recrea l'art modernista en la seva nova edició limitada
Es tracta d’ un elegant cava que s’inspira en els arabescos i brocats que van utilitzar molts artistes modernistes en teixits i tapissos al segle XX
- Redacció |
- 18-05-2021
Es tracta d’ un elegant cava que s’inspira en els arabescos i brocats que van utilitzar molts artistes modernistes en teixits i tapissos al segle XX
Una cinquantena de cellers i 150 referències han participat en la 55a edició del Concurs Tastavins DO Penedès
Aquest mètode permet unir anyades extraordinàries i posa de relleu la dilatada experiència del celler amb l’elaboració pròpia
La firma es proposa situar les vinyes reintroduïdes com a "essència" dels productes del futur
El celler familiar projecta elaborar un oli verge extra ecològic de primera qualitat
Les mostres presentades s’incrementen un 50% més respecte el 2020 i una trentena de professionals del món del vi han format el panell de tastadors
Carme Ruscalleda, en la sessió d’obertura, i Toni Massanés, en la ponència final, han coincidit en els mateixos termes a l’hora de destacar els ingredients del màrqueting gastronòmic
Actualment una tercera part dels caves de màxima categoria s'elaboren amb aquest criteri
La marca d'escumosos no renuncia a canviar l'organització del sector però veu difícil un acord amb les DO a curt termini
El projecte recupera espais emblemàtics on s’havia cultivat Malvasia, com l’escola d’Hostaleria de Sitges, a l’institut Joan Ramon Benaprès, on ahir es van plantar dos ceps d’aquesta varietat i un de Moscatell
La Fundació de l’Hospital Sant Joan Baptista té l’objectiu a llarg termini d’investigar i recuperar el passat vitivinícola de Sitges i sobretot posar-lo a disposició de la ciutadania, del visitant i del turista
L'objectiu de la recerca és reduir les intervencions mecàniques en el terreny i les emissions de CO2
La producció baixa un 27,6% per la virulència de la plaga del míldiu
La covid-19 dispara un 45% la comercialització per internet
L'INCAVI estrena una eina amb el detall de la producció de totes les Denominacions d'Origen des del 2015
L’entitat serà la primera en acollir‐se a un Pla Territorial Agrari Específic en el marc de la Llei 3/2019, dels espais agraris, aprovada per la Generalitat de Catalunya el 17 de juny del 2019
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local