Nou impuls al pla de gestió agroforestal de Llopart
El celler plantarà més de 1.500 nous arbres a l’Heretat en zones amb poca regeneració natural
- Redacció |
- 10-03-2022
El celler plantarà més de 1.500 nous arbres a l’Heretat en zones amb poca regeneració natural
El concurs, organitzat per Vadevi, té com objectiu promocionar i potenciar els vins escumosos rosats com a escumosos de qualitat i fomentar-ne el coneixement, la difusió i el seu consum responsable
La marca reivindica la seva aposta pels contractes de llarga durada i amb un preu mínim garantit pels agricultors
La Ruta del Vi del Penedès ha despertat interès als assistents pel gran nombre de cellers visitables, més de 70, així com una gran diversitat d'experiències per fer entre vinyes
Un consorci de set empreses posa en marxa ALIMENTE 21 per millorar la qualitat i sostenibilitat del sector
La firma d'escumosos creix un 9% en comparació a l'any anterior
El sindicat lamenta que la gran firma cavista paga 0,30 euros per quilo, la meitat d'un "preu just"
Satisfacció per la decisió del Parlament Europeu que finalment demanarà que les etiquetes de vi tinguin una recomanació de consum moderat enlloc de l’advertiment sanitari que alertaria del risc pel desenvolupament del càncer
El celler participa en el projecte consorciat AgrarIA, que té l’objectiu d’enfortir la productivitat, eficiència i sostenibilitat del sector agroalimentari gràcies a la IA
L'informe inicial reclamava una “advertència sanitària” sobre els riscos associats al càncer
La CE avisa que consultarà tots els actors rellevants, no només l'Eurocambra, que s'inclina per fer el pas
El planter l’ha produït l’empresa Casa Jaume Sabaté – Centre Vitícola del Penedès i es cultivaran en una finca de 12,5 hectàrees propietat d’Albert Valldosera
Es reforça l’estudi de varietats resistents al míldiu i a l’oïdi amb la continuïtat d’un projecte que es desenvolupa a tot l’estat espanyol
El CIM reprèn el cicle de tastos que mostra la seva història i les diferents vinificacions dels vins de Malvasia de Sitges
El celler implantarà l'agricultura regenerativa a totes les vinyes els propers deu anys per mitigar el canvi climàtic
El foment de la vitivinicultura sostenible i l’agroecologia, la digitalització i la contribució en la millora de la sostenibilitat en la cadena de valor, són altres dels objectius estratègics
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local