Arriben als mercats i restaurants els primers exemplars de Gall del Penedès el certificat IGP
Els criadors i venedors en destaquen el mètode de criança lenta i la singularitat del gust
- ACN/ Gemma Sánchez |
- 15-12-2016
Els criadors i venedors en destaquen el mètode de criança lenta i la singularitat del gust
Pere Soler: 'el Consell Comarcal ha donat suport als criadors de Gall del Penedès durant 11 anys fins a aconseguir la IGP... Ha estat un llarg camí, però només és l’inici'
El Consell Regulador preveu que l’augment del consum serà gradual els propers anys i fa una crida a incrementar el nombre de granges
'Catalunya serà pagesa o no serà', va reivindicar Valentí Mongay, un dels ponents de la sessió que portava per títol 'Denominació d’origen: terra i mar'
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local