La DO Penedès posa el toc vinícola al Mobile World Congress
Del 25 de febrer al 1 de març la DO Penedès participa en el Village de l’Hospitalet Experience, a l’exterior del Mobile World Congress
- Redacció |
- 23-02-2017
Del 25 de febrer al 1 de març la DO Penedès participa en el Village de l’Hospitalet Experience, a l’exterior del Mobile World Congress
El projecte busca unir sota l’eix de la sensualitat, el món de la literatura i el món del vi, mitjançant un concurs que vagi més enllà dels concursos literaris
El tast, patrocinat per la DO Penedès, està previst pel dilluns 13 de febrer i creix en participació i qualitat
'DO Penedès, tal com sona' és un vídeo que explica, a través d’elements sonors, com és el vi per a la gent que el treballa
La DO s’implicarà amb els seus vins en els projectes gastronòmics de l’entitat del Baix Llobregat, amb l’objectiu de promocionar els productes de proximitat i la gastronomia de qualitat
És la primera vegada que aquesta iniciativa cultural dedica en exclusiva un dels seus cicles a una única denominació d’origen, i l’escollida ha estat la DO Penedès
'Catalunya serà pagesa o no serà', va reivindicar Valentí Mongay, un dels ponents de la sessió que portava per títol 'Denominació d’origen: terra i mar'
Més enllà de lluitar per mantenir el prestigi dels seus vins blancs es reforçarà la comunicació de l'excel·lència dels vins negres Penedès
Què passa amb l'accent tancat que porta la paraula Penedés de la seva façana? ningú ho ha vist? ja ens està bé? al Celler passa? què hi diu la D.O. Penedès?
S’ha creat una eina essencial tant per trobar el millor vi per a cada ocasió com també per aprofundir en el ventall de possibilitats que ofereixen els vins del Penedès
Les varietats que s'estan veremant en aquests moments són les primerenques, chardonnay i pinot noir, que s'utilitzen per a l’elaboració de vins base cava
Els primers raïms ja es van collir el 8 d'agost a la DO Costers del Segre i a l'àrea vitícola del Penedès
Els productors confien que si la climatologia acompanya amb pluges i calor moderades s'assoleixi un grau òptim de maduració de les varietats més tardanes com el macabeu o el xarel·lo
El sector del vi català exporta el 47% de la seva producció, quan la mitjana total del sector agroalimentari és només del 28%
El nom de la subzona es podrà aplicar a les etiquetes dels vins de la verema 2016
La iniciativa uneix territori, vi català i solidaritat a partir d’una acció que tindrà lloc el dissabte 2 d’octubre, coincidint amb la campanya de la verema
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local