Sumarroca, l’herència familiar que dona personalitat a uns vins i caves autèntics
El celler posa en valor la responsabilitat vers la sostenibilitat en l’elaboració dels seus productes
- Redacció |
- 01-07-2022
El celler posa en valor la responsabilitat vers la sostenibilitat en l’elaboració dels seus productes
El conseller Roger Torrent han presentat avui al Penedès un ambiciós pla de treball que es marca accelerar en tres anys el desenvolupament del sector
L'Agència de Desenvolupament NODE Garraf ha presentat avui l'estratègia de turisme gurmet amb la què vol promocionar la comarca com a districte enogastronòmic
Estarà obert dissabte i diumenge a la plaça de l'Assumpció i al pati del Castell de la Geltrú
Serà un aparador enogastronòmic per 'refermar productes i plats arrelats a la rica tradició local i promocionar productors, elaboradors, forners, pastissers i restauradors'
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local