Arriben als mercats i restaurants els primers exemplars de Gall del Penedès el certificat IGP
Els criadors i venedors en destaquen el mètode de criança lenta i la singularitat del gust
- ACN/ Gemma Sánchez |
- 15-12-2016
Els criadors i venedors en destaquen el mètode de criança lenta i la singularitat del gust
Pere Soler: 'el Consell Comarcal ha donat suport als criadors de Gall del Penedès durant 11 anys fins a aconseguir la IGP... Ha estat un llarg camí, però només és l’inici'
El Consell Regulador preveu que l’augment del consum serà gradual els propers anys i fa una crida a incrementar el nombre de granges
El Concurs de la Raça de la Gallina Penedesenca serà en memorial a Amadeu Francesch, el responsable de la recuperació de la raça
Avui ha sortit publicada la inscripció definitiva al registre de la Unió Europea del segell de certificació, l’Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Gall del Penedès
Maria Antònia Udina, criadora de Gall Penedès, ha emplaçat a la DO Penedès ha establir sinèrgies: 'els nostres objectius són similars i mitjançant el vi i el gall ens podem complementar molt bé'
La zona de producció de la IGP 'Gall del Penedès' consta de 73 municipis de l’Alt Penedès, el Baix Penedès, el Garraf, l’Anoia i l’Alt Camp
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local