Sant Sadurní d’Anoia reivindicarà “la capitalitat dels escumosos” en una nova edició del Cavatast
La fira comptarà amb la participació de 25 cellers i una desena d’estands gastronòmics
- ACN |
- 23-09-2024
La fira comptarà amb la participació de 25 cellers i una desena d’estands gastronòmics
La Confraria del Cava, Som Sant Sadurní i la regidoria de Comerç incentiven cada any les botigues locals a engalanar els seus aparadors amb motius al·legòrics al cava coincidint amb el Cavatast
La cita es farà del 6 al 8 d'octubre i manté el canvi d'espai de l'any passat perquè sigui una experiència transversal
En el marc de la campanya «Equipa't per vacances» s'han recollit més de cinc mil participacions en el sorteig i més d'un centenar d´infants han pres part en l'elaboració d'un mural col·laboratiu
Josep Maria Ribas: 'en només tres dies el Cavatast genera un gran impacte a Sant Sadurní i a la comarca, l'any passat va ser de 3,4 milions d'euros'
Ribas: 'amb Cavatast fem territori perquè hem de tenir present, per exemple, que pel cap de setmana de la fira ja no queden places hoteleres en el conjunt de la comarca'
El projecte més vistós, tal i com explica Susana Duaso, és el que permetrà recuperar el local en desús més gran que existeix al carrer Doctor Escayola
La fira ampliarà l'horari i l'organització d'activitats paral.leles i es descobriran noves propostes com el Sant Sadurní Anecdòtic o la Nit del Cavatast
També reconeix la tasca educativa de l'escola El Carme amb el seu projecte de robòtica i a Santi Borrell com a sadurninenc de l'any
Duaso va indicar que “és un nou element que ha de contribuitr a potenciar el comerç de Sant Sadurní
“Estic lliure, Ocupa'm” neix de la necessitat de reduir la discontinuïtat de l’eix comercial, augmentant l’atractiu i l'oferta del centre
La principal novetat d'aquesta cinquena edició és l'organització de fins a deu activitats i tallers gastronòmics, que substitueixen el mercat obert
El president de l’entitat va presentar el programa de l’acte i va destacar com a novetat l’atorgament d’un nou premi en la categoria d’Enoturisme, coincidint amb l’any de la Gastronomia i l’Enoturisme 2016
El locutor i presentador Llucià Ferrer inaugurarà la mostra el divendres 2 d'octubre
27 establiments s'han unit per oferir el bo i millor de la gastronomia local durant tot un mes sota el lema de Tasta'ns
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local