L’Alt Penedès posa en marxa un viver de cellers per "recuperar la tradició" de fer el vi propi
El projecte arrenca a Vilafranca amb set viticultors i s'ubica en un antic magatzem vinícola del segle XIX
- ACN/ Caterina Tallón |
- 18-09-2023
El projecte arrenca a Vilafranca amb set viticultors i s'ubica en un antic magatzem vinícola del segle XIX
L’objectiu del projecte és que persones emprenedores puguin encetar els seus propis projectes vitivinícoles, aportant diversificació, diferenciació i innovació al panorama enològic de l’Alt Penedès
El viver de cellers comptarà amb els equipaments i les instal·lacions necessàries per crear l'espai i oferir serveis de transferència de coneixement tècnic i de gestió per a l'autoocupació i l'emprenedoria
El plenari comarcal va aprovar sol·licitar una nova subvenció que contempla la creació a Vilafranca d’un celler perquè els pagesos puguin elaborar els seus propis vins i caves sense necessitat de fer una inversió desmesurada
La regidora d'Innovació Ariadna Llorens qualifica el nou espai d'oportunitat per a la creació de noves empreses de base creativa i tecnològica
L'Agència Pública d'Innovació vol donar a conèixer entre els professionals i equips professionals aquest nou espai de treball de base tecnològica al voltant de la indústria del coneixement i la creativitat
Les obres per adequar la planta zero, on s'hi podran instal·lar fins a 7 noves empreses, ja han començat
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local