Agenda del Penedès

Activitats esportives

Triatló “100x100 Half”

El Vendrell | 22-09-2024 09:00 h.

Triatló “100x100 Half”

La competició comptarà amb diferents modalitats (Sprint, Olympic, Half, Aquabike M, Aquabike L i Short),  per tal que hi puguin participar esportistes de diferents nivells, des de principiants a atletes experimentats.

Segons s’ha explicat des de l’organització, que va a càrrec de l’empresa 100x100 Half en col·laboració amb l’Ajuntament del Vendrell, la previsió és comptar entre 800 i 900 inscrits. A hores d’ara ja hi ha més de 600 esportistes registrats.

Al web https://100x100half.com/es/vendrell es pot trobar tota la informació de les diferents modalitats així com fer les corresponents inscripcions.

El regidor d’Esports, Àlex Barrera, s’ha mostrat molt satisfet que el Vendrell, i en concret Coma-ruga, puguin acollir per primera vegada aquesta prova, que a banda del reclam esportiu, és alhora un reclam turístic. I és que el triatló servirà també per donar a conèixer el municipi i les seves platges i generarà volum de negoci a hotels i sector de la restauració de la zona, atès l’important nombre d’inscrits i d’acompanyants.

També amb aquesta voluntat de promoció turística, el Tabaris de Coma-ruga serà l’epicentre de la competició, convertint-se en el punt de lliuraments dels dorsals i la bossa dels corredors, el lliurament de trofeus o el tancament de carrera, entre altres moments destacats.

Cal dir que la cursa de bicicleta de la competició, a banda de Coma-ruga, transcorrerà per diversos poblacions del Baix Penedès i del Tarragonès, com Roda de Berà, Bonastre,  Masllorenç i Salomó.

El regidor d’Esports, Àlex Barrera,  ha volgut animar als vendrellencs i vendrellenques amants de l’esport a participar en la prova, i si no, a gaudir-la com a espectadors, ja que aquesta tindrà moments força espectaculars com, per exemple, la sortida de la natació.  Així mateix, ha manifestat la voluntat que aquesta competició es consolidi al nostre municipi i es pugui acollir en futures edicions.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!