Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Cicle Estellés

Vilafranca del Penedès | 18-09-2024 19:00 h. fins 21-09-2024

Cicle Estellés

En el centenari del naixement de Vicent Andrés Estellés (1924-1993) les sis entitats independentistes volen reconèixer la figura del poeta valencià, no només per la qualitat de la seva obra sinó també per la seva incidència social, el seu compromís polític i la defensa de la llengua i la cultura dels Països Catalans.

El cicle dedicat al poeta de Burjassot començarà el dimecres 18 de setembre a les 19h a l’Agrícol amb l’acte «Introducció a la vida i obra de Vicent Andrés Estellés» amb el catedràtic de llengua i literatura catalana, Tomàs Llopis. L’endemà, divendres dia 20, l’escriptor penedesenc Pep Antoni Roig i el músic vilafranquí Àlex Vendrell, seran els protagonistes de l’acte «Conversa i música sobre Vicent Andrés Estellés» que tindrà lloc a les 20h al SAM Casino.

Per acabar la setmana d’homenatge, el dissabte 21 de setembre a partir de les 20h es durà a terme el Sopar Estellés, al Parc del Tívoli, en un acte festiu de caràcter popular. El sopar consistirà en una botifarrada popular seguit d’una nit de festa amb PD Gargot. Abans de sopar, Dionís Lluch i Pere Queraltó recitaran versos del poeta del País Valencià amb l’acompanyament musical de Xavier Sabaté.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!