Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Sessió informativa sobre la nova ordenança per simplificar els tràmits urbanístics

Sant Pere de Ribes | 19-09-2024 19:00 h.

Sessió informativa sobre la nova ordenança per simplificar els tràmits urbanístics

L’objectiu és avançar cap a l’estandardització i simplificació de les classificacions i la documentació necessària per a la tramitació administrativa dels actes subjectes a llicència urbanística o a comunicació prèvia solucionant, així, els problemes de falta de coherència en el procediment de sol·licitud en els diferents procediments relatius a la intervenció urbanística. El 19 de setembre s’ha organitzat al respecte una sessió informativa oberta a la ciutadania, que tindrà lloc a la sala Josep-Lluís Palacios, a partir de les 19h.

La nova ordenança s’elabora com una eina sistemàtica i integradora, que ha de permetre localitzar i conèixer de forma precisa la regulació de la informació urbanística i de la tramitació dels procediments administratius d’intervenció municipal.

Unificació en els criteris de gestió, regulació i tramitació en una única ordenança.
Sistematització i categorització de les actuacions urbanístiques per impulsar la tramitació electrònica d’aquests expedients tant de cara a la ciutadania com per la millora de la eficàcia de la gestió interna dels expedients.
Actualització de la pàgina web de l’Ajuntament recollint tota la informació bàsica a les fitxes de tràmit que s’incorporaran en la nostra seu electrònica; substituint les instancies genèriques per als tràmits urbanístics específics.
Normalització dels criteris en la documentació que cal aportar, tramitació i resolució.

 


Aquesta ordenança es troba en període de consulta pública prèvia per tal que la ciutadania pugui aportar els seus suggeriments o opinions sobre la regulació d’aquesta matèria. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!