Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Festival Tresquaranta

Subirats | 21-09-2024 19:00 h.

 Festival Tresquaranta

Les tres peces seleccionades per a l’edició d’enguany són: la comèdia familiar Ets la llet de la Cia. Nongrata, la peça de dansa de la Cia. L’Andròmina titulada Les coses i finalment l’obra ¡¿Por qué el mundo está contra mí?! presentada per Sis Producciones en format de comèdia en l’àmbit laboral. Totes tres peces han estat seleccionades d’entre la trentena presentades a la convocatòria pública que la organització va dur a terme durant el mes de juliol i destaquen per la seva qualitat i concordança amb la idiosincràsia del festival. Per quart any consecutiu la companyia ordalenca Criatures fa realitat aquest esdeveniment que manté el format de les edicions anteriors: el públic assistent es reparteix en tres grups i recorre els espais on es representen els diferents muntatges d’una durada breu de màxim vint minuts. El Tresquaranta és ja un certàmen consolidat amb un format d’èxit que aposta per transformar en espais escènics racons de la població d’Ordal cada vegada diferents. Al finalitzar els diferents espectacles el públic podrà gaudir d’una copa de cava com a colofó de cloenda. Les entrades es poden adquirir al preu de 12€ a http://criatures.org/tresquaranta i, en funció de la disponibilitat, el mateix dia del festival.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!