Festival EVA

El Festival En Veu Alta presenta una quinzena d'actuacions al voltant de la narració, la música i la reflexió

Jordi Lara, Esperanceta de Casa Gassia i Jordina Biosca, entre els noms programats

Imatge d'arxiu d'un acte del Festival EVA. Festival EVA

Imatge d'arxiu d'un acte del Festival EVA. Festival EVA

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El Festival En Veu Alta presenta una quinzena d'actuacions aquest mes de setembre al voltant de la narració, la música i la reflexió. La Bisbal Del Penedès, Vilobí del Penedès, Subirats, Calafell, Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d'Anoia, Avinyonet del Penedès i Sant Pere de Riudebtilles seran l'escenari d'aquestes actuacions. Entre els artistes que s'hi podran veure aquest mes de setembre trobem els narradors Jordi Lara, Esperanceta de Casa Gassia, Jordina Biosca i Albert Estengre; l'artista visual Núria Tomàs; els músics Xarim Aresté i Heura Gaya; o l'artista Eloi Biosca, entre d'altres. L'EVA ha anunciat també que seguirà programant actuacions fins al desembre.

El Festival En Veu Alta, que va haver de reformular la seva 16ª edició degut a la situació generada per la pandèmia de la covid-19, presenta una quinzena d'actuacions per aquest setembre, que s'engloben dins de la seixantena que el festival ha programat entre juny i desembre. Algunes de les trobades tenen lloc en espais singulars, com el claustre del monestir de Sant Sebastià dels Gorgs, el Vinseum, o Can Guineu, o s'emmarcaran en esdeveniments com el Vilapensa.

Durant el mes de setembre, el públic que assisteixi a l'EVA tindrà l’oportunitat de viure les actuacions de narradors com Esperanceta de Casa Gassia; Jordina Bisoca en un espectacle en col·laboració amb el Festival Vilapensa; Carles Belda celebrant l'Any Perucho, i Albert Estengre amb els contes per telèfon per tota la família.

Com sempre, l'EVA aposta per actuacions que, al voltant de la narració i la cultura oral, també incorporen altres disciplines. En aquest sentit, hi haurà música amb Xarim Aresté, un dels músics més aclamats de casa nostra, i Heura Gaya amb el seu cant popular, alegre i rebel. I també la lectura de la novel·la sobre la mort de Xirinacs, '6 nits d’agost', de la mà del mateix autor, Jordi Lara, acompanyat de la guitarra clàssica d'Izan Rubio.

També serà present l'art visual de Núria Tomàs, amb la projecció d'il·lustracions d'un conte de Mercè Rodoreda acompanyat per la lectura dramatitzada del mateix amb Josep Maria Bel .

També es podrà gaudir de la xerrada amb l'artista Eloi Biosca sobre la censura i el nu artístic, una activitat de molt petit format que tindrà lloc al mateix taller de l'artista; i del debat sobre el futur de Can Guineu amb l'Associació Sansakultura.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local