Hobbies

El llibre de les receptes d'hivern

Francesc Murgades

Aquest llibre vol explicar i demostrar que menjar a casa és un fet inexorable que res té a veure amb l'excepcionalitat de l'anada al restaurant.

Portada del llibre El llibre de les receptes d'hivern

Sinopsis

Teniu a les mans un llibre que vol anar més enllà del que hom considera un llibre de cuina convencional. Que vol fer un pas més enllà del tradicional receptari que encadena fórmules culinàries com qui posa llibres en un prestatge. Amb un cert ordre o agrupació, però, al cap i a la fi, unes al costat de les altres.

Aquest llibre no vol tenir com a unitat de treball la recepta. Fins i tot aspira a superar el segon nivell d’organització que ara sembla que mani a la cuina: el del menú. Un procés cíclic que, com a tal, pot planificar-se -ha de planificar-se- setmana a setmana.

Una reflexió mínima ens demostrarà que, avui, quasi tot ha passat a fer-se setmanalment. Rentar la roba, comprar, anar al cinema, sopar amb els amics…, fins i tot, descansar. Per tant, per què no pensem la cuina setmanalment? Amb tot el que això suposa de previsió, planificació, organització, control… i estalvi de temps.

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local