Editorial Pòritc
Pòrtic temes, núm. 101
Català
72 pàgines
7 euros
Una vintena de receptes de plats cuinats amb bolets escrits per una cuinera jove i imaginativa.
Sinopsis
La cultura popular ens ha llegat anècdotes sucoses i divertides com la del príncep Saltykoff i un fondista prestigiós:-Escassegen els rovellons, Monsieur Vinué?- va dir el príncep Saltykoff al fondista (que li estava cobrant el triple del preu habitual per un sol plat de rovellons saltats).
-No, príncep; el que escassegen són els prínceps Saltykoff.
Els bolets són un món. I en aquesta ocasió, ens hi endinsa Ada Parellada, reconeguda xef que aposta perquè ens divertim a l'hora de cuinar i de menjar.
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara!