Promoció econòmica valora d’èxit el nombre d’assistent a la 4a fira Cubermut
La venda de vermut i les degustacions ha estat rècord, amb més de 5.300 degustacions de vermut i 8.000 aperitius, racions i tapes venudes
- Redacció |
- 14-11-2023
La venda de vermut i les degustacions ha estat rècord, amb més de 5.300 degustacions de vermut i 8.000 aperitius, racions i tapes venudes
Un terç dels 150 expositors venien per primer cop i un 59% són estands locals fidels a un model que ofereix retorn de la inversió
Més de cent marques han participat a l'edició d'aquest 2023
El conseller de Recerca i Universitats Joaquim Nadal inaugura una fira amb 8.000 m2 d'estands i un recinte firal obert als quatre vents
La Funifra 2023, del modelisme, l’oci ferroviaris i la novetat dels Legos a la gastronomia local: un cap de setmana plè d'innovació i tradició per a petits i grans
L'acte inaugural de la mostra canvia de format, amb una ponència, i una taula rodona del sector on es debatran els reptes de l’economia blava a Vilanova i la Geltrú
El tret de sortida serà el dissabte 11 de novembre amb les activitats organitzades pel Ball d’en Serrallonga, l’agrupació folklòrica local que participa a les recreacions històriques
Enguany s’han servit més de 7.000 degustacions
L’Ajuntament es planteja la possibilitat d’engrandir o redistribuir l’espai per a futures edicions
Una de les novetats de la pròxima edició serà la reformulació del pòrtic de la Firapòrtic, que passa a ser el primer dels actes abans de la inauguració oficial
Tindran lloc els dies 21 i 22 d’octubre amb l’objectiu de promoure els productes de proximitat i donar a conèixer la feina de les entitats de cooperació del municipi
El diumenge 15 d'octubre a la 1 del migdia es lliurarà el Segell d’Honor de Pere III El Cerimoniós a una personalitat local que hagi destacat pel seu vessant cultural o social
Els restaurants locals mostren les seves propostes gastronòmiques i els cellers del territori porten les seves especialitats de vins i caves
La mostra abandona el seu tradicional caràcter multisectorial per donar protagonisme a la gastronomia i el producte de proiximitat
El certamen multisectorial se celebrarà del 22 al 24 de setembre a Igualada
Es poden presentar propostes fins el 24 de setembre i els guanyadors se sabran a principis d'octubre
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local