Vilafranca del Penedès acollirà el diumenge 17 de febrer la 21a Festa del Xató
En total se serviran unes 2.100 racions de xató de les diferents varietats, en les carpes que se situaran a la rambla
- Redacció |
- 06-02-2019
En total se serviran unes 2.100 racions de xató de les diferents varietats, en les carpes que se situaran a la rambla
Salvador Puig alerta de les “dificultats” d’exportació que tindran els productors que acaben de sortir de la marca
A l’Exhibició de Xatonaires Infantils hi van participar 150 nens i nenes que havien fet els cursets “Aprèn a fer xató”
El Consell Regulador analitza internament si els incorpora als debats sobre els canvis de reglament
Fèlix Galimany és un viticultor penedesenc de 55 anys. Dirigeix una explotació familiar a La Bleda i té una gran experiència dins del sector vitivinícola i com a comptable
El Consell Regulador recorda als elaboradors sortints que no poden utilitzar els conceptes Gran Reserva o Paratge Qualificat
Diuen que les condicions que els planteja el Consell Regulador no els permeten mantenir la seva normativa per distingir el prestigi del Penedès
S’allargarà durant tot el mes de febrer i 15 restaurants oferiran el seu menú amb xató. Els preus van dels 14,50 als 23 euros
El proper diumenge 3 de febrer, a partir de les 10:30 h, a la Rambla, el Vendrell celebrarà la Xatonada Popular amb el 33è Concurs de Mestres Xatonaires
La sisena edició del Concurs consolidat ja com un dels més importants de Catalunya, reunirà un màxim de 90 parelles el proper dilluns 18 de febrer. Es tastaran un total de 8 vins (escumosos, blancs, negres i un especial)
L'operació costarà 15 MEUR i es preveu formalitzar abans del 31 de juliol
El consell regulador assegura que el consum de vi tendeix a estabilitzar-se al llarg de tot l’any
Han presentat el projecte pioner en el marc del programa d’ocupació “Activa’t i millora la teva conversa” que organitza el Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges Nivell 10
El restaurant que més menús gastronòmics ha venut ha estat l’Hostal del Foix a Cubelles i La Diligència a Cunit
Maria Antònia Udina: 'el comprador sap perfectament que la relació qualitat-preu en aquest producte és la més idònia i ajustada possible'
El celler obre mercat al nord d’Europa, als Estats Units i al Japó
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local