El Consell Regulador del Cava crea un fons de provisió on admetrà raïm del territori de la DO que no estigui registrat
Elaboradors i pagesos també acorden incrementar el percentatge de fruit premsat
- ACN/ Gemma Sánchez |
- 19-04-2024
Elaboradors i pagesos també acorden incrementar el percentatge de fruit premsat
Les vendes de prosecco i champagne creixen més que les de cava
Entre els canvis més destacats, cal remarcar per part de la DO Penedès, la certificació ecològica obligatòria a partir de la verema 2025
El projecte de relleu agrari Coop-era comercialitza les primeres ampolles amb la col·laboració de productors penedesencs
El sector augura una caiguda de producció a curt termini a causa de la sequera i estudia mesures compensatòries
La mesura preveu suplir la demanda als tres països mentre no hi hagi prou producció
El Microvi 2024 omplirà les agendes dels amants del món del vi i l’enoturisme amb activitats per promocionar el municipi, el món del vi i el territori
Aquest mapa inclou totes les iniciatives públiques i privades que s’estan executant per afrontar la crisi hídrica al Penedès
Aquesta ampliació d’analítiques acreditades és fruit de la transformació de l’Institut Català de la Vinya i el Vi i de la seva aposta per potenciar l’INCAVI LAB
Professionals de tot el país participen en una exigent competició que ha guanyat Marta Cortizas, del Celler de Can Roca
La sequera fa baixar un 9% la quantitat de quilos de raïm collits per hectàrea
La Diputació de Barcelona va distribuir ajuts econòmics a la comarca de l’Alt Penedès per un import total de 53.789.796,04 euros
Dimecres va tenir lloc una trobada amb els cellers per tractar la importància de les varietats pròpies de cada DO, l’assegurament de la sostenibilitat del conreu de la vinya i l’enfortiment de la comunicació al consumidor final
L’objectiu del projecte és promoure la singularització dels vins catalans en la criança amb botes d’acàcia, castanyer i cirerer i també, roure d’origen català, per aconseguir que tota la cadena de valor es quedi a Catalunya
L'empresa canvia de nom i passarà a dir-se Celler Kripta
Ramon ha destacat la digitalització, l’augment del vi embotellat i el relleu generacional com a principals objectius
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local