Rafel Ramon és escollit nou president de Covides
Ramon ha destacat la digitalització, l’augment del vi embotellat i el relleu generacional com a principals objectius
- Redacció |
- 31-01-2024
Ramon ha destacat la digitalització, l’augment del vi embotellat i el relleu generacional com a principals objectius
El sindicat agrícola avisa que les restriccions i la manca de pluges pot provocar el desabastament a llarg termini
L’organisme analitza quatre sistemes per contrarestar els efectes de la sequera
En el marc de la Taula del Cava celebrada divendres a Vilafranca del Penedès, s’han explicat totes les accions que des del Govern de la Generalitat s’han posat a disposició del sector
L’anàlisi avisa que cal millorar els mètodes de reserva, el detall de les activitats i les polítiques de cancel·lació
Els cellers s'adapten a la nova normativa europea que s'aplica des del 8 de desembre
60 restaurants repartits per tot l'Estat seran els encarregats de fer l'entrega d'una ampolla de Codorníu Ars Collecta per cada número no premiat
Es presenten els resultats preliminars del projecte europeu LIFEISLIGHT per reduir l'ús de fitosanitaris a la vinya
Alemanya es manté com el principal mercat internacional per al cava, seguit del de Bèlgica i el Regne Unit
Cinc nous cellers han rebut la seva distinció a mans del conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Acció Rural, David Mascort, i de la directora general de l’INCAVI, Alba Balcells
El jurat ha destacat el seu compromís per liderar la primera DO que esdevindrà 100% ecològica el 2025
El sindicat adverteix que l'activitat "principals" de l'Alt Penedès "està en joc" i que cal actuar "amb celeritat"
En aquesta edició, on s’han presentat 863 vins de 26 països d’arreu del món, 7 vins catalans han estat guardonats
Ho ha afirmat en el seu discurs com a guanyador del premi d'Honor "Ambaixador de Talent" al World Peace Forum
El president de Família Torres és l'únic productor de vi inclòs en el rànquing
Aquest any s’ha tornat a apostar per l’espai gastronòmic, on s’oferiran els plats elaborats per diversos restaurants del municipi, a part de les propostes gastronòmiques dels artesans alimentaris
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local