Gemma Romeu, regidora de Turisme de Vilafranca del Penedès: 'La fira ofereix una fusió única entre el vi i el gall del Penedès, creant una explosió de gastronomia territorial amb productes de quilòmetre 0'
La sostenibilitat i la qualitat gastronòmica seran els eixos centrals de la mostra, que tindrà lloc el cap de setmana del 16 i 17 de desembre al recinte Firal (Parc de Sant Julià i Pavelló Firal)
La Fira ha destacat un any més per esdevenir un exemple de dicotomia entre la tradició i la innovació, des de la Venda d’aviram i la Mostra de Bestiari Festiu de Ploma a activitats ben innovadores
A través del web www.firadelgall.cat, els compradors podran trobar els contactes dels restauradors i criadors per encarregar els diferents productes que s'ofereixen a la fira
La marca d’embotits de Mas Albornà, Mallart Artesans Xarcuters, i el Consell Regulador de la IGP Gall del Penedès han signat un acord de col·laboració a través del qual elaboren en exclusiva nous productes
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.