Vi, gastronomia i dansa en la tercera edició de l'espectacle “Vins negres del Penedès”
Fins a tretze cellers prendran part en l'edició d'enguany el proper 9 de novembre
- Ramon Filella |
- 30-10-2019
Fins a tretze cellers prendran part en l'edició d'enguany el proper 9 de novembre
El Penedès exporta cada any als Estats Units més de 330.000 ampolles
L’entitat adverteix que el gravamen distorsionarà el mercat europeu perquè Itàlia o Grècia no el rebran
L'objectiu és "endreçar" i prestigiar" els vins escumosos del territori, però la DO Cava els acusa de "deslleials"
Les temperatures suaus i una pluviometria ben distribuïda han fet que el raïm tingui una graduació molt bona i un punt just d'acidesa
Els nou cellers que formen l'associació alerten que les grans empreses cavistes estan posant en perill el principal sector econòmic de la comarca
La collita al Penedès s’iniciarà entre el 15 i el 20 d’agost
El primer premi, dotat en 500 euros va ser per Francesc Xavier Soler Pont per l’obra “Garnatxa Negre”
El nou president vol fomentar un doble sistema de preus del raïm en funció de la ubicació de la vinya
21 cellers es reparteixen les 35 medalles en una gran festa a l’Auditori de Vilafranca
El copropietari del celler Can Feixes pren el relleu de Josep Maria Albet per unanimitat del ple
El festival programa catorze concerts a cellers de les DO Penedès, Empordà, Conca de Barberà, Tarragona i Catalunya
El Consell Regulador recorda als elaboradors sortints que no poden utilitzar els conceptes Gran Reserva o Paratge Qualificat
Diuen que les condicions que els planteja el Consell Regulador no els permeten mantenir la seva normativa per distingir el prestigi del Penedès
El consell regulador assegura que el consum de vi tendeix a estabilitzar-se al llarg de tot l’any
Pere Regull: 'la Fira del Gall és una mostra de l'ADN de Vilafranca i del Penedès. Dota de gran personalitat la nostra comarca oferint productes de màxima qualitat'
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local