Carta de colors
La gent està decantant-se lentament cap als vins blancs, en detriment dels negres i, curiosament, mantenint el seu interès pels vins rosats
- Francesc Murgadas / AMIC |
- 02-01-2025
La gent està decantant-se lentament cap als vins blancs, en detriment dels negres i, curiosament, mantenint el seu interès pels vins rosats
Amb el lema "Sensorització i IA: l’enologia que ve", l’esdeveniment ha reunit a Sant Sadurní experts del sector vitivinícola per explorar les últimes innovacions tecnològiques aplicades a la viticultura
L’objectiu del projecte és que persones emprenedores puguin encetar els seus propis projectes vitivinícoles, aportant diversificació, diferenciació i innovació al panorama enològic de l’Alt Penedès
El càtering de Casa Marisol, les fruites i les verdures de Vila Aurora i l'experiència enològica de les Vinyes 7 pams oferiran setmanalment un menú pensat per posar en valor el producte local
Els respectius plans de formació poden configurar una oferta professional complementària, amb l’objectiu de donar-la a conèixer i de presentar opcions de desenvolupament professional als seus alumnes
Guevara va estar molt lligat a la música i la cultura popular de la seva ciutat formant part dels Ministrers de la Vila Nova, que posa la banda sonora a les festes locals
Es tracta d'una fira on els alumnes, distribuïts en 4 equips, presentaran el seu vi i posaran en pràctica els coneixements que han rebut en matèria de màrqueting, comunicació i tècniques de venda
Pere Regull: 'L’objectiu de la Wine Business School és que les més de 300 petites i mitjanes empreses vitivinícoles del Penedès tinguin persones preparades i formades per competir en el món global'
La proposta s’emmarca en el curs de postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles
El curs va començar el passat 24 d’octubre, i el seu certificat és expedit per la Facultat d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili
L’escola posa en marxa el nou curs amb l’estada del Màster de l’Erasmus Mundus sobre Wine Tour de la URV i un certificat de sommelier
La producció de raïm i vi ecològic s’ha situat com el primer sector productiu ecològic català
Amb una vinya vella de més de 30 anys, augmenten les probabilitats d'elaborar un vi de gran qualitat, segons els experts
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local