El peix senzill mereix una llotja al Garraf
Dijous 16 de novembre l'Escola d'Hostaleria de l'Institut Joan R. Benaprès de Sitges acollirà una nova edició del Capvespre del Peix Senzill
- Redacció |
- 08-11-2023
Dijous 16 de novembre l'Escola d'Hostaleria de l'Institut Joan R. Benaprès de Sitges acollirà una nova edició del Capvespre del Peix Senzill
El col·lectiu es va formar en el marc de l'estratègia Garraf Gurmet a propòsit de La Llotja
El restaurant sitgetà Pícnic acollirà aquest divendres 31 de març el sopar de cloenda de La Llotja dels Maridatges.
La iniciativa ofereix activitats divulgatives, promocionals i enogastronòmiques
Fins a 14 cellers del segell Vins del Massís del Garraf han proposat tastos d'alguns dels seus productes més emblemàtics.
Els propòsits coincideixen amb els de La Llotja, el certamen de promoció enogastronòmica que promou NODE Garraf i que enguany arriba a la seva 4a edició
El president de l’Institut Català de la Cuina s’ha mostrat convençut que 'el futur passa per la periurbanitat i per donar a conèixer les possibilitats de cada territori'
La segona quinzena de novembre, la inèdita denominació d'origen Terra i Mar emmarcarà un seguit d'actes de diferent format i amb una diversitat de protagonistes
Al llarg de tota una setmana de programació, s'han organitzat des de ponències amb experts en el sector enogastronòmic fins actes que han servit per donar a conèixer els productes autòctons i de proximitat
La Llotja és un esdeveniment a partir del qual es proposa singularitzar el territori i erigir-lo com una referència de primer ordre pel que fa al binomi enològic i gastronòmic
Ja s’ha presentat la 2a edició de La Llotja amb més activitats per degustar i donar a conèixer els productes autòctons del Gran Penedès.
El projecte és un bon exemple per treballar aquest relat global del que ha de ser la eno-gastronomia al Penedès, cercar els millors ingredients del Penedès i combinar-los per trobar la millor formula de l’èxit
La primera jornada ha posat en valor el coneixement dels productes autòctons del mar i la terrra i també la promoció de la cultura culinària genuïna d’aquest territori
Aquest nou esdeveniment enogastronòmic s’estrena amb unes jornades organitzades per Node Garraf del 23 al 26 de novembre
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local