pagesia

Ametller Origen cuida la terra i ho fa des del respecte pel medi ambient a través de tècniques i procediments amb un mínim impacte mediambiental.
Ametller Origen

Tot el que tastes, a Ametller Origen té un perquè

La companyia té una manera de fer única per aconseguir productes de qualitat, amb el màxim de sabor i nutrients. Ara, llança una campanya de marca per explicar a tota la comunitat la seva manera de fer

  • Ametller Origen |
  • 16-06-2023
Finca Mas Solers. Eix
Llenguatge

L’orgull de ser pagès

A vegades, la pèrdua d’un mot, d’un terme, també ocasiona la pèrdua de tot un univers cultural que ens relaciona amb la història i en la rica comprensió de què van carregats

  • Bienve Moya |
  • 10-04-2023
Coberta del llibre sobre Jaume Foix i Julivert . Eix
Història local

No només de cultura viu l’home

El Vendrell ha crescut molt en els darrers anys, però el percentatge d’interessats per la seva història no supera el de fa 50 anys

  • Miquel Casellas |
  • 03-04-2023
Un viticultor cull raïm a una vinya. ACN / Eloi Tost
Pagesia

Camps i horts recuperats

Que els paguin el quilo del raïm a 40 cèntims, el de les patates a 28 o el de les cols a 20 fa caure la cara de vergonya i ens fa entendre per què cada dia, per desgràcia, s’abandonen més terres al nostre país i als països veïns

  • Pere Martí i Bertran |
  • 14-03-2023
Eix
Economia

L’equilibri natural

De mica en mica comprant a les grans superfícies ens hem anat carregant els pagesos de casa nostra

  • Miquel Casellas |
  • 20-02-2023

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local