Carta selecta
És d’agrair que es vulgui catalanitzar i encara que potser no l’ha acabat d’encertar aquí el que val és fer la competència a Madrid, que ens roba prou ja i també en qüestió de tapes
- Ferran Savall |
- 13-10-2024
És d’agrair que es vulgui catalanitzar i encara que potser no l’ha acabat d’encertar aquí el que val és fer la competència a Madrid, que ens roba prou ja i també en qüestió de tapes
En la ruta hi participen de moment 17 establiments que oferiran vins de la DO Penedès a copes i tapes de qualitat a un preu d’entre 4 i 7,5€
Veig, amb certa estupefacció, que el govern de l'estat espanyol està fent gestions al més alt nivell per tal que les "tapas" siguin incloses en el Catàleg de Patrimoni Cultural Immaterial de la Unesco, al costat del Cant de la Sibil·la de Mallorca o les Falles de València
Després de l'èxit de la primera convocatòria, s'ha apostat per organitzar-lo dos cops a l'any, al juliol i al desembre
Cada participant haurà de preparar la tapa en directe i presentar-la davant un jurat format per Mikel López Iturriaga, Ada Parellada i Carles Tejedor
L’únic requisit és que la tapa ha d’estar inspirada en la recepta original de la salsa del Xató de Vilafranca
Els dies 4, 6 i 10 de febrer, bars del municipi oferiran la seva 'tapa carnavalenca'
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local