Terra i Taula

Eix
Promoció turística

Per un nou turisme del Vendrell i comarca

Evidentment els nostres pals de paller de la nostra promoció és el turisme: el sol, la platja i aquí amb una mica de Pau Casals ho tenim més que controlat pels segles dels segles

  • Miquel Casellas |
  • 29-01-2024
Economia

Els fons europeus i el Baix Penedès, una oportunitat

Aquesta setmana s’ha començat a parlar molt del tema dels Fons Europeus. Aquest gran programa d’ajudes de la Unió europea per tal de que els territoris de la Unió puguin plantejar projectes de recuperació socioeconòmica post COVID

  • Jaume Casañas |
  • 31-01-2021
Caneló de tardor farcit d’ànec del Penedès amb formatge Marvall del restaurant Vell Papiol maridat. Eix
Gastronomia

Els Terra i Taula

Som al Penedès, i més concretament al Baix Penedès, tot i que les fronteres per la enogastronomia són moltes vegades inexistents. Els productes del territori, elaborats per restauradors del territori i combinat amb vins i olis del territori, una fórmula infal·lible

  • Jaume Casañas |
  • 19-10-2015
Tast solidari d’oli d’oliva. Eix
Gastronomia solidària

Tast solidari d’oli d’oliva

El passat dimarts 18 d’agost va tenir lloc el segon tast solidari d’oli d’oliva per recaptar fons per la recerca mèdica per la Microtia

  • Terra i Taula |
  • 24-08-2015
Eix. Logo del 'Corecuinà'
Gastronomia

Segona Edició 'Corecuinà' amb Wataru

El col·lectiu Terra i Taula conjuntament amb l'artista Japonés Wataru proposa una segona edició de Corecuinà al Celler Avgsvts Forvm del Vendrell

  • Terra i Taula |
  • 13-05-2015

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local