El peix senzill mereix una llotja al Garraf
Dijous 16 de novembre l'Escola d'Hostaleria de l'Institut Joan R. Benaprès de Sitges acollirà una nova edició del Capvespre del Peix Senzill
- Redacció |
- 08-11-2023
Dijous 16 de novembre l'Escola d'Hostaleria de l'Institut Joan R. Benaprès de Sitges acollirà una nova edició del Capvespre del Peix Senzill
28 empreses de la xarxa, impulsada per la Diputació de Barcelona, mostraran les seves creacions a l’esdeveniment, del 6 al 8 de novembre a Fira de Barcelona
David Montes va lliurar l’obsequi a Josep Maria Sánchez que, mitjançant el càtering Caserco, ha introduït aquest producte als menjadors de moltes escoles de la comarca
Es tracta d'un projecte d’agricultura local a través del qual es cultiven les hortalisses amb cavall, artesanalment, traient el màxim partit a la terra i al nostre clima
Una quinzena d’empreses de la Xarxa de Productes de la Terra del Garraf i l’Alt Penedès i restauradors de la comarca s’han trobat per crear sinèrgies
La primera exhibició conjunta, en que els nostres productors, mercats i cuiners locals, van ser els introductors dels productes locals i de proximitat van captivar el públic en aquest nou format, seguint els detalls de l’elaboració d’aquests plats amb Origen Garraf
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local