Baix Penedès

Entrega per part del Club escola de Triatló TriCalafell de la recaptació. Eix
Triatló

Solidaris! La millor manera de començar el nou any

El Club escola de Triatló TriCalafell dóna la recaptació integra de les participacions venudes del seu número de la loteria de Nadal a la Lliga contra el Càncer de Tarragona i Terres de l'Ebre

  • Redacció |
  • 08-01-2024
Casa Museu Àngel Guimerà. Eix
Any Guimerà

L’any Manelic

Un dels grans esdeveniments locals i comarcals d’enguany és que el Vendrell celebra el seu any Guimerà, en motiu del centenari de la seva mort

  • Miquel Casellas |
  • 08-01-2024
Vegueries de Catalunya. Eix
Territori

L’entorn gira

En poc dies de diferència s’han produït quatre notícies de gran interès -almenys ho hauria de tenir- pel territori perquè poden significar un posicionament territorial que modifiqui els paràmetres actuals i perquè crec que caldria que hi hagués un debat en profunditat i de manera àmplia

  • Sixte Moral |
  • 07-01-2024
Embolicar Regals . Getty Images / AMIC
Especial Nadal

Embolicar Regals de Manera Original aquest Nadal

L'època de Nadal és un moment màgic ple de generositat i alegria, i embolicar regals és una part imprescindible d'aquesta celebració. De vegades, la presentació d'un regal pot ser tan emocionant com el regal mateix. Embolicar regals de manera original no només fa que la presentació sigui única, sinó que també pot mostrar l'afecte i la consideració que has posat en triar i presentar el regal.

  • Eva Remolina / AMIC |
  • 05-01-2024
Natto japonès. Getty Images / AMIC
Consell

El Natto japonès: Un superaliment que desafia les malalties cardiovasculars

El Natto és un aliment fermentat originari del Japó, concretament fet a base de soja. La fermentació es produeix amb l'ajuda d'un bacteri anomenat Bacillus subtilis natto, que converteix les proteïnes de la soja en aminoàcids i altres compostos beneficiosos durant el procés.

  • Eva Remolina / AMIC |
  • 05-01-2024

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local