Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Bach Majestuós

El Vendrell | 15-07-2024 20:30 h.

Bach Majestuós

Benjamin Alard ja va actuar al Festival Pau Casals l'any 2017 i es va enamorar de l'orgue de l'Església Parroquial del Vendrell. Des d'aleshores s'ha convertit en un dels organistes més sol·licitats del món, i en el primer músic en dècades a qui se li va demanar que enregistrés les obres completes de Bach per a orgue i clavecí.

Per a aquest recital ha triat un programa Bach de gran virtuosisme. Les Sonates en trio es troben entre les obres més difícils, ja que requereixen un notable domini tècnic i intel·lectual per seguir les tres veus, una interpretada per la mà esquerra, la segona per la dreta i la tercera pels peus. Aquestes Sonates combinen sorprenentment l'estil germànic en els moviments ràpids i l'italià en els emocionants moviments lents. Pel que fa a la Tocata que tanca el recital, s'inclina decididament cap a Itàlia, amb els seus efectes de diàleg com els que trobem als concerts de Vivaldi. La seva impressionant fuga acaba amb uns majestuosos acords.

El repertori que es tocarà serà de J. S. Bach:

-        Tocata en re major BWV 912a.

-        Sonata en trio núm. 4 en mi menor BWV 528.

-        Sonata en trio núm. 6 en sol major BWV 530.

-        Tocata i fuga en re menor BWV 538 "Dorian".

 

L’entrada té un preu de 15 € i amb descompte 10 € (dins del programa poden veure els descomptes).

 

Les entrades ja estan disponibles a través de la web:

https://temporada.koobin.cat/index.php?action=PU_evento&Ev_id=354

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!