Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa Major d'Entitats

Vilanova i la Geltrú | 30-07-2024 19:15 h. fins 05-08-2024

Festa Major d'Entitats

Entre les novetats d’enguany destaca la Vesprada de Glosa, organitzada per l’Ateneu Vilanoví, el Ball del Correfoc de Diables i la Cercavila d’Entitats d’Apol·lo, que se sumaran l’habitual Ball de Gralles de la Unió Vilanovina, el pòdcast en viu de l’Arrabassada proposat per Festuc i l’estibacaixes de Bordegassos. A més, també hi haurà la Petita FME adreçada a la canalla i el dinar de Festa Major. El punt àlgid de la FME arribarà el cap de setmana amb els concerts, com a novetat, aquesta edició també es programarà música en directe la nit del castell de focs, oferint una proposta musical alternativa al tradicional Ball de Vigília. Dissabte 3 d’agost serà el torn de la Queralt Lahoz, el Vic Mirallas, Las Bajas Pasiones i Cham. La nit de diumenge 4 d’agost, la música anirà a càrrec de La Cosina, Las Malas Lenguas & El Paio de Gràcia i DJ Kötxambrosa.

La FME és un projecte associatiu que pretén oferir a la ciutat una programació cultural àmplia, popular i gratuïta emmarcada en la Festa Major, a través de la participació directa de les entitats i la seva massa social. Fins al moment, la FME està composta per Apol·lo, l’Ateneu Vilanoví, Ball de Diables de Vilanova, Bordegassos, Festuc i La Unió Vilanovina. A més, s’organitza des del principi irrenunciable de l'autogestió i és possible gràcies a la feina desinteressada de les organitzadores, sòcies de les entitats membres i a les tantíssimes voluntàries que col·laboren darrere les barres.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!