Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Cicle de Clàssica al Racó de la Calma

Sitges | 10-07-2024 20:00 h. fins 31-07-2024

Cicle de Clàssica al Racó de la Calma

 

El Racó de la Calmà torna a ser l’escenari del cicle de música Clàssica els dies 10, 17 i 31 de juliol. Aquesta proposta, organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges, és una cita consolidada en el marc del Sitgestiu, el programa cultural dels Museus de Sitges per als mesos de juliol i agost. 

La programació començarà el 10 juliol amb el recital del pianista Marco Mezquida, nascut a Menorca i considerat un dels músics i compositors més prometedors de l’escena musical actual amb carrera fulminant que inclou una desena de premis, la gravació de vint discos liderant els seus projectes i quaranta més formant part de diversos projectes als costat de molts músics destacats. També ha actuat en auditoris, sales i festivals de jazz de més de trenta-cinc països. I ho fet al costat de figures importants com la cantant Sílvia Pérez Cruz o la ballarina Sol Picó, però alhora també ha destacat en solitari mitjançant els seus concerts a piano sol en què potència la seva faceta d'improvisador i compositor.

El cicle de música clàssica continuarà el 17 de juliol amb el concert de la jove soprano cordovesa de 21 anys, Lucía García Guerrero, que ha obtingut diversos reconeixements. L’any 2022 va obtenir per part del jurat l’esment d’honor al Concurs Josep Mirabent i Magrans, celebrat a Sitges. En aquesta actuació la soprano estarà acompanyada per la pianista barcelonina, Anna Crexells. Les dues interpretaran peces de Shubert, Puccini i Verdi, entre altres compositors. 

La cloenda del cicle de Clàssica al Racó de la Calma serà el 31 de juliol amb el l’actuació de Tempus Trio, format per la violinista Maria Tió; el violoncel·lista Ferran Bardolet, i el pianista Ricard Rovirosa. Es tracta d’una de les formacions de cambra més prometedores de la seva generació que ha aconseguit èxits en diferents concursos i certàmens internacionals. Al llarg del concert oferiran un programa que inclourà peces de Beethoven, Mozart, Ravel, Bizet, Granados, Puccini i Schumann, entre d’altres.

Tots els concerts s’iniciaran a les 20 hores i duraran una hora i mitja. El preu de cada entrada serà de 12 euros i es podran adquirir a la pàgina web de Museus de Sitges.

La programació del cicle està elaborada per Concurs Josep Mirabent i Magrans. conjuntament amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges. 


Programació Clàssica al Racó de la Calma- Sitgestiu 2024

10 juliol Concert de piano amb Marco Mezquida
20 h

17 juliol recital de cant amb la soprano Lucía García Guerrero amb Anna Crexells al piano
20 h

31 juliol  Concert de Tempus Trio
20 h
Amb Maria Tió (violí), Ferran Bardolet (violoncel) i Ricard Rovirosa (piano)

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!