Agenda del Penedès

Altres

Vespres d'estiu al Museu d'Arqueologia de Catalunya

Olèrdola | 27-07-2024 18:30 h. fins 03-08-2024

Vespres d'estiu al Museu d'Arqueologia de Catalunya

Us convidem a un recorregut pel passat gaudint del present al conjunt monumental d'Olèrdola (Alt Penedès), envoltats de natura i amb el capvespre com acompanyant. Enmig d'un espai evocador gaudireu de visites singulars, d'un taller d'art i natura, de l'observació dels estels, d’una projecció lumínica sobre la cisterna, de música en directe i de gastronomia de proximitat.

L'activitat començarà a partir de les 18:30 h amb visites conduïdes per especialistes en arqueologia del Museu d'Arqueologia de Catalunya en les que ens endinsarem en dos aspectes contraposats i complementaris: Gaudir de la vida. Vi i cellers a la ciutat medieval i Plorar la mort. Les necròpolis de la ciutat medieval.

Si veniu en família, us proposen un diàleg amb la natura a través d'una activitat de Landart, crear art utilitzant la natura com a font d'inspiració, amb Arteterapia & Naturaleza & creatividad.

Abans de caure el sol, un relat històric amb tast de vins. Us proposem una experiència enològica de la mà de Fetén Wines, un projecte de valorització dels vins elaborats en el Massís del Garraf. Quatre cellers del municipi d'Olèrdola ens acompanyaran en aquest relat històric amb gust de vi: Celler Masia Torreblanca, Finca Viladellops, Caves Hill, i Mulet Viticultors.

Arribada la nit, podràs apropar-te a la cisterna romana on l'experiència visual de Sínoca, omplirà el dipòsit d'aigua d'imatges que ens transporten al passat vitivinícola d'Olèrdola i del territori.

La vetllada del dia 27 estarà amenitzada amb música, a càrrec de The Swing Engineers – Happy Jazz Feetwarmers, que recrearan l'ambient dels anys 20 i 30 de les mítiques sales de ball americanes.

 

El dia 3 d'agost gaudirem del repertori jazzístic de la banda Pixie Dixie, que amb 30 anys sobre l'escenari tocaran temes del seu 4t disc: Back In Town.

 

Entrada la nit, l'astronomia torna a tenir un protagonisme especial durant les dues vetllades amb l'observació dels estels de la mà de l'Astronòmica de Sabadell, a partir de les 23 hores. Amb l'ajuda d'un punter làser, i amb telescopis ens permetrà tenir una visió de les estrelles, constel·lacions i astres des del cel d'Olèrdola.

 

Informació i reserves

Les activitats guiades i el tast de vins tenen aforament limitat. Per aquest motiu, per assistir-hi caldrà fer reserva prèvia i enviar un correu electrònic a mac.olerdola@gencat.cat o trucar al telèfon de contacte 938901420 / 675782936, indicant nom i cognoms i aquelles activitats per les quals esteu interessats/des (visites guiades i/o tast).

Preu: 7 €. El tiquet d'entrada general al recinte inclou totes les activitats, dins els horaris establerts per cadascuna d'elles, excepte el tast enològic que té un preu afegit de 10 €.

Adquisició tiquet - entrada: les entrades es poden adquirir mitjançant la "Venda d'entrades en línia" al web www.macolerdola.cat o directament a recepció del Museu dins l'horari d'atenció al públic.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!