El sector vitivinícola definirà la seva estratègia per als propers deu anys en un simposi
Jordà anima tots els agents a participar-hi per "encarar junts el reptes que planteja el futur"
- ACN/ Xavi Toscano |
- 29-11-2019
Jordà anima tots els agents a participar-hi per "encarar junts el reptes que planteja el futur"
La consellera d'Agricultura diu que la trobada va ser "agradable" i se'ls va explicar "que la pagesia s'ha de guanyar la vida"
L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, va ser l’encarregat de cloure l’acte destacant la importància de la formació en èpoques de crisi
La companyia ha volgut visibilitar la seva aposta pel cava ecològic amb una jornada de fi de verema
François Chartier realitzarà un estudi científic i organolèptic de les aromes de diferents tipus de cava i crearà un Mapa d’Àpats del Món relacionant cada varietat de cava amb ingredients i plats nacionals i internacionals
El Forn de la Rambla i L'Espiga d'Or reben el reconeixement com a forners TOP d'Espanya a la final de la Ruta Espanyola del Bon Pa 2019
La primera anyada dels anoiencs surt al mercat amb una producció de 12.000 ampolles de vi ecològic sota el paraigües de la DO Catalunya
El president de l’Institut Català de la Cuina s’ha mostrat convençut que 'el futur passa per la periurbanitat i per donar a conèixer les possibilitats de cada territori'
A la mostra es podran trobar 18 cellers locals, 11 stands de productes de la terra, artesans i artistes, quatre restaurants, i la participació especial del Consell Regulador IGP Gall del Penedès i, com a novetat, també de la cuina de l’ànec mut
La consellera es compromet a reclamar al Ministeri contrapartides per no respectar la limitació de plantacions
Sanahuja és considerada una de les foodistes més influents de Catalunya
Un any més, el Vi Novell arribarà a Barcelona en format festa de la mà dels 9 cellers que van tirar endavant la iniciativa de mantenir viva aquesta popular tradició catalana
Principi d’acord per convertir en un equipament el celler de l’entitat
Durant 10 dies els participants en aquesta ruta gastronòmica poden votar les tapes i entrar en el sorteig de diferents premis
Es duran a terme, juntament amb la IV Mostra de Tapes, durant tot el mes de novembre
Fins a tretze cellers prendran part en l'edició d'enguany el proper 9 de novembre
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local