La segona cimera del cava acorda treballar per "equilibrar el sector" i evitar una nova crisi la propera verema
Els representants del sector s'emplacen a una nova trobada el mes de març
- ACN/ Xavi Toscano |
- 28-01-2020
Els representants del sector s'emplacen a una nova trobada el mes de març
Es tracta d'una fira on els alumnes, distribuïts en 4 equips, presentaran el seu vi i posaran en pràctica els coneixements que han rebut en matèria de màrqueting, comunicació i tècniques de venda
Una de les novetats d'aquesta edició és la VermuTOnada, una activitat en què es podrà gaudir de la bona música de Dj Delapierre amb la degustació de xips&xató
Els guanyadors del concurs han estat la parella formada per Josep Queralt i Ton Colet, que s’emporten el primer premi valorat en 750 euros en vals per adquirir vins
Les tertúlies, conduïdes per la paisatgista Soazig Darnay, incorporen la historiadora Montserrat Julià per posar en valor el compromís amb el patrimoni històric i cultural
70 parelles competiran per endur-se els 1.500 euros en premis d’un concurs patrocinat per la DO Catalunya
Actualment són deu els cellers que s’agrupen sota aquesta marca
A partir d'un mètode propi s'han format 31 degustadors que poden detectar fins a 70 atributs descriptius als vins
La regidora de Fires i Mercats també ha presentat el cartell de la Xatonada Popular 2020, que tindrà lloc el diumenge 2 de febrer amb el 34è Concurs de Mestres Xatonaires
L'associació critica que tots els vocals són catalans i defensen els interessos només d'uns productors
Viticultors del Cava recomana als productors que es faci una poda i un adobat equilibrat de cara a la propera campanya, en la qual és possible que també sigui necessària una regulació a la baixa del rendiment per hectàrea
El ple de la DO Cava ha aprovat per unanimitat un conjunt de mesures qualitatives a favor del consumidor que posen en valor la vinya, el seu origen, la sostenibilitat i les llargues criances
Només hi havia set places per treballar a la cuina i 21 aspirants d'arreu de l'estat espanyol
Els restaurants locals La Salseta i Fermin’s, els més votats com a millor menú del Penedès Gastronòmic i de Cubelles, respectivament
El consell regulador ha d'aprovar el pla estratègic el proper 18 de desembre
Jordà anima tots els agents a participar-hi per "encarar junts el reptes que planteja el futur"
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local